Chef Station Aparat multifunctional de bucatarie


Acum te poti bucura de salate proaspete cu ajutorul lui Chef Station, cel mai nou sistem de preparare a portiei zilnice de sanatate. Acum poti toca, felia, bate frisca si albusurile de oua, marunti, roti, separa albusul, zdrobi si amesteca alimentele! Toate acestea cu un singur dispozitiv compact! Tot ce trebuie sa faci este sa  rotesti manerul si vei obtine rezultate maxime cu efort minim. Uitati de blenderele voluminoase si scumpe! Chef Station utilizeaza un sistem special de viteze, astfel ca pentru fiecare rotire a manerului vei toca de 12 ori mai repede decat de mana.Chef Station este un aparat ergonomic si foarte usor de utilizat; vei obtine usor rezultate rapide si eficiente fara mizerie si fara dezordine in bucatarie! Lamele triple sunt solide si sunt dotate cu margini plate si zimtate pentru a va ajuta sa economisiti timp si energie, in timp ce mainile dumneavoastra nu vor mai mirosi a ceapa sau usturoi.
Vei putea toca rapid verdeturile, vei taia ceapa fara lacrimi, vei marunti ardeii iuti si morcovii in cateva secunde. Vei putea zdrobi chiar si gheata pentru bauturile racoritoare de vara, pentru portia ta de sanatate si hidratare. 
Chef Station este ajutorul complet in bucatarie! Fara murdarie, fara efort, rapid, simplu si cu rezultate perfecte. Uita de toate aparatele voluminoase si scumpe! Cu Chef Station nu vei da gres!


Pret : 55lei 




No comments:

Post a Comment